Preventie & Veiligheid


Veiligheid op de bouwplaats wordt bij ons scherp in het oog gehouden.
Om deze reden maakt Steigers Almeco gebruik van het VCS collectief beveiligingssysteem, om zo haar werknemers een quasi volledige valbescherming te waarborgen.


Wat is VCS?

Het VCS-systeem is een gepatenteerd systeem dat specifiek werd ontwikkeld voor zowel de professionele als de occasionele steigerbouwer met als enig doel het verhogen van de arbeidsveiligheid van de steigerbouwer. Zowel tijdens het opbouwen als afbreken van steigers en stellingen.
Het VCS-System is een merk-onafhankelijk collectief beveiligingssysteem dat van op een veilig steigerniveau kan geplaatst worden om een hoger gelegen steigerniveau te beveiligen. Zodat het valrisico voor steigerbouwers tot een minimum herleid wordt.
Waar voorheen de valbescherming enkel individueel werd verzekerd door het vastklikken met de persoonlijke beschermingsgordel, betekent het innovatieve VCS-systeem een ware revolutie binnen de steigerbouw!
Steigers Almeco mag zich terecht de eerste steigerbouwfirma noemen die gebruik maakt van het VCS collectief beveiligingssysteem.


www.vcs-systems.com


Elk jaar eist de bouwsector een hoge tol. Qua arbeidsongevallen met dodelijke afloop kan hij zich bij de trieste recordhouders rekenen… Dat ook steigerbouw heel wat risico's met zich meebrengt, behoeft weinig uitleg. Daarom horen steigers en veiligheid onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn! Het op een juiste wijze monteren van een steiger is van levensbelang voor uw veiligheid. Daarom verrichten énkel deskundige steigermonteurs deze werken. Alleen zij kunnen dit werk veilig en snel uitvoeren.
Naamloos document
Homepage - Het Almeco-team - Prijsofferte - Portfolio - Preventie & Veiligheid - Kwaliteit - Vacatures - Contact - Links - Algemene voorwaarden

Data provided by Steigers ALMECO nv - Webdesign & CMS by desmalex


(C) 2008 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken