Kwaliteit


Steigers Almeco NV doet er alles aan om de kwaliteit van zijn dienstverlening optimaal te maken. Hierna vindt U het chronologisch verloop van een project.


Elke project in samenwerking met Steigers Almeco NV begint bij de prijsvraag. Deze kan je per fax (09/378.23.64) of per mail (info@steigers-almeco.be) of via het invulformulier op deze website doorsturen. Op basis van de verstrekte gegevens én na opmeting ter plaatse, maken wij een prijsofferte op.


Na goedkeuring van de offerte wordt, rekening houdend met uw wensen, onze planning, de weersomstandigheden, … de werf gepland en ontvangt U een bevestigingsbon ) met de uitvoeringsdatum.
Indien de planning op uw vraag of door onvoorziene omstandigheden gewijzigd wordt, krijgt U een nieuwe bevestigingsbon met de nieuwe geplande datum.


Voor elke werf laat Steigers Almeco NV door VCS Systems BVBA op basis van de beschikbare informatie een montageschema opmaken. Dit schema wordt door onze opgeleide steigerbouwers gebruikt voor het monteren van de steiger. Meer informatie in verband met montageschema’s vindt U op de website van VCS Systems bvba: vcs-systems.com/


Na controle door onze steigerinspecteur, wordt de steiger vrijgegeven voor gebruik aan de hand van het document “Steiger Gereed” . Dit document bevat tevens ook de gebruiksinstructies en dient ter beschikking gehouden te worden van de controlerende overheid.


Na het monteren van de steiger, wordt de eerste factuur opgemaakt. Deze factuur dekt de montagekosten en een maximaal gebruiksrecht van 4 weken.


Indien de werken voltooid zijn, meldt U dit en plannen wij de demontage van de steiger in, rekening houdend met uw wensen en de reeds geplande werven. De demontage wordt uw schriftelijk meegedeeld via een bevestigingsbon .


Na demontage en indien de steiger langer gebruikt werd dan 4 weken, ontvangt u nog een afrekeningfactuur.
Voor langdurige projecten zullen wij tevens een maandelijkse tussenfactuur maken.


De samenvoeging van alle voornoemde documenten vindt U in volgend VOORBEELDDOSSIER.


Naamloos document
Homepage - Het Almeco-team - Prijsofferte - Portfolio - Preventie & Veiligheid - Kwaliteit - Vacatures - Contact - Links - Algemene voorwaarden

Data provided by Steigers ALMECO nv - Webdesign & CMS by desmalex


(C) 2008 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken